Súgó

A regisztrációs képernyő

Miután beállítottad SMF fórumod, vagy egy másik SMF fórumhoz kívánsz csatlakozni, regisztrálnod kell egy felhasználónevet. Ez lehetővé teszi hozzászólásaid azonosítását és nyomon követi mit olvastál el, nem számít honnan kapcsolódsz vagy milyen gépet használsz. Lehetőséged lesz kitölteni egy személyes profilt és használhatod a beépített privát üzenetküldő rendszert. Feliratkozhatsz majd e-mail értesítésekre, ellenőrizheted a fórumon való aktivitásod és sok mást.

  1. Hogyan regisztráljunk
  2. A regisztrációs képernyő

Hogyan regisztráljunk

Feltételezzük, hogy vendégként érkeztél a fórumra és regisztrálni szeretnél, a következő két dolog egyike javasolt:

  • A fórum bármely oldaláról válaszd a Regisztráció linket a főmenüből.
  • Egy bejelentkező képernyővel megjelenő figyelmeztetést látsz, tájékoztatva téged arról hogy az elérés csak regisztrált tagokra van korlátozva, mely esetben az ott található regisztráció linket használhatod vagy kiválaszthatod a Regisztráció linket a főmenüből.

Figyelmeztetés!

A szekciót csak regisztrált tagok érhetik el.
Kérlek jelentkezz be alább vagy regisztrálj egy azonosítót a következőn: Közösség neve.

A regisztrációs képernyő

Regisztrációs űrlap

Kötelező információ

A regisztrációs képernyőre érkezve meg kell adnod egy felhasználónevet, e-mail címet és jelszót, továbbá lehetőséged van e-mail címed elrejtésére is. Mivel a legtöbb fórum megköveteli, hogy elfogadd a feltételeket regisztráció előtt, ezért célszerű átolvasni a szabályzatot és az Elfogadom mezőt bepipálni. Hogy ez után mi történik, az a fórum konfigurálásától függ, de következőnek a bejelentkező képernyő fog megjelenni, ahol egy üdvözlő üzenetet láthatsz majd, mely értesít arról hogy a regisztrációs folyamaton túl vagy és mostmár bejelentkezhetsz! Ha nem így történne, akkor két további lehetőség van:

  • Ha a regisztráció úgy lett beállítva, hogy e-mail aktiváció szükséges, akkor a következő képernyő értesíteni fog téged arról, hogy kapni fogsz egy levelet, tartalmazva a további utasításokat. Azonban létezik egy hasznos link ('Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?') a Profil információ dobozban arra az esetre, ha a levél elveszett volna vagy elírtad az e-mail címed.
  • Ha a regisztráció úgy lett beállítva, hogy adminisztrátori megerősítés szükséges, akkor a következő képernyő értesíteni fog téged arról, hogy először kapsz egy visszaigazoló levelet, majd később még egyet, ami tájékoztat arról, hogy a jelentkezésed el lett-e fogadva vagy sem.