Súgó

Profil módosítása

Míg az Összegzés képernyő a fentebb bemutatottal teljesen megegyezik, valamint az Üzenetek megtekintése és Statisztikák megtekintése link is elérhető, a profil tulajdonosoknak lehetőségük van saját profiljuk testreszabására:

 • Az Azonosító beállításai lehetővé teszi a megjelenítendő neveden (a bejelentkező vagy felhasználóneved csak egy adminisztrátor változtathaja meg) való változtatást, kiválaszthatod a nyelvet (ha a fórum adminisztrátora telepített alternatív nyelvi csomagokat), e-mail és jelszó beállításaid módosíthatod.
 • A Fórum profil információ lehetővé teszi opcionális személyes adatok megadását, mint a nem, születésnap, tartózkodási hely, weboldal és azonnali üzenetküldőkön való elérhetőség. Továbbá itt adhatod meg saját titulusod és aláírásod és választhatsz magadnak egy avatart (személyes kép) a felkínáltak közül (ha a fórum adminisztrátorai töltöttek fel) vagy linkelhetsz egy, a weben lévő képet.
 • A Kinézet és elrendezés lehetővé teszi kiválasztani a neked tetsző sablont (fórum kinézet), időzónát és formátumot, valamint más, személyes kialakítási beállításokat. A menü panelen kiválasztott opció félkövér stílusban jelenik meg:
Profil információ
Összegzés
Statisztikák megtekintése
Üzenetek megtekintése

Profil módosítás
Azonosító beállításai
Fórum profil információ
Kinézet és elrendezés
Értesítések és e-mail
Privát üzenet opciók

Műveletek
Azonosító törlése

   Profil

Ez a szekció teszi lehetővé számodra a fórum kinézetének és elrendezésének testreszabását.

Jelenlegi sablon: Alapértelmezett vagy fórum szinten beállított (csere)

Idő formátum:
Súgó Az itt használt formátummal fognak megjelenni a dátumok a fórumon.

Időeoltolódás:
Plusz/minusz órák száma, hogy a megjelenített idő egyezzen a helyi idővel.

(A pontos idő itt jelenik meg.)


Fórum leírások megjelenítése a fórumokon belül.
Alfórumok megjelenítése a fórumokon belül mindig, ne csak az elsőnél.
Ne jelenítse meg más felhasználók avatarját.
Ne jelenítse meg más felhasználók aláírását.
Visszatérés a témákba hozzászólás után alapértelmezésként.
Legutóbbi hozzászólások megjelenítése felül.
Legutóbbi privát üzenetek megjelenítése felül.
A hét első napja a naptárban:
Gyors válasz használata a téma megjelenítéskor:
Gyors moderáció megjelenítése mint  • Az Értesítések és e-mail lehetővé teszi személyes értesítési (e-mail az új témákról/válaszokról) beállítások használatát és kilistáz minden beállított értesítést.
 • A Privát üzenet opciók lehetővé teszi egy mellőzési lista (feketelista) beállítását a privát üzenetekhez, e-mailben való értesítés kérését az új privát üzenetekről és a kimenő levelekről való automatikus másolat készítését.

Műveletek

 • Az Azonosító törlése pontosan azt csinálja, ami a neve! Igaz, van egy megerősítő képernyő, de valóban törli a saját azonosítód, tehát légy óvatos...

Adminisztrátorokra korlátozott beállítások

Amellett hogy a fenti adatok bármelyikét megtekinthetik/szerkeszthetik néhány további opció látható (és futtatható) az adminok számára:


Profil információ

 • A Felhasználó követése egy listát mutat a tag által használt IP címekről, más, azonos IP tartományba eshető felhasználókat és a tag által okozott/tapasztalt hibaüzenetek is itt jelennek meg.
 • Az IP követése segítségével bármely IP tartományba eső felhasználókat, üzeneteket és hibákat követhetjük.
 • A Jogosultságok egy listát készít a felhasználónak engedélyezett fórum jogosultságokról és hogy azt ki adta ki.

Profil módosítás

 • Az Azonosító beállításai képernyő ugyanaz, mint amit a profil tulajdonosok látnak, azzal kiegészítve, hogy a tagot hozzá lehet rendelni felhasználói csoportokhoz.
 • A Fórum profil információ képernyő ugyanaz, mint amit a profil tulajdonosok látnak, azzal kiegészítve, hogy a tagnak egyedi titulust lehet megadni.

Műveletek

 • A Felhasználó kitiltása segítségével kitilthatóak a tagok, beállítható a kitiltás szintje és kezelhető a kitiltási lista, ami minden részletet megjelenít az érvényben lévő kitiltásokról.
 • Az Azonosító törlése képernyő ugyanaz, mint amit a profil tulajdonosok látnak, de a megerősítő kérdés különbözik, amikor nem a saját azonosítód törlöd.